K.ΒΕΛΛΗΣ Α.Ε, ελαιόπανα, ελαιόδιχτα, δίχτυα, σακκιά, σχοινιά, σκίαστρα
Προϊόντα
Συνεργάτες
Αντιπροσωπίες
Πιστοποιήσεις
Photo Gallery
Επικοινωνία
K.ΒΕΛΛΗΣ Α.Ε, ελαιόπανα, ελαιόδιχτα, δίχτυα, σακκιά, σχοινιά, σκίαστρα - Εταιρικό Προφίλ
               νέα                   
Αναζήτηση :  
Νέα
Εταιρικό Προφίλ
 
 
Κ.ΒΕΛΛΗΣ ΑΕ

Η εταιρεία μας, από τις παλαιότερες βιομηχανίες του Πειραιά, παράγει και προμηθεύει ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων που απευθύνονται στη βιομηχανική συσκευασία στον αγροτικό τομέα και την αλιεία. Τα είδη μας, όπως Υφάσματα εδαφοκάλυψης, Υφάσματα συσκευασίας, Δίχτυα σκίασης, αντιανεμικά, αντιχαλαζικά, Ελαιόπανα, ελαιόδιχτα, Σακκία, υφαντά, διχτυωτά, χάρτινα, Σχοινιά στριφτά, πλεκτά, Σπάγγοι θερμοκηπίων, χορτοδεσίας, Σίτες εντομοπροστασίας, Κανναβάτσα, Μουσαμάδες, Προϊόντα λίνου, γιούτας και σιζάλ, είναι όλα παραγωγής και εμπορίας μας από αρίστης ποιότητας πρώτες ύλες πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου, γιούτας, σιζάλ και λίνου.

Η Κ. ΒΕΛΛΗΣ ΑΕ ξεκίνησε την ιστορική διαδρομή της στον χώρο της κλωστοϋφαντουργίας την πρώτη δεκαετία του 20ου αιώνα. Ιδρυτής της ήταν ο Κων/νος Δ. Βελλής ο οποίος ασχολήθηκε με την παραγωγή σάκκων, υφασμάτων & σχοινιών από φυτικές πρώτες ύλες. Η δεύτερη γενεά της οικογένειας, οι γιοι του Δημήτριος & Νικόλαος, έχοντας ήδη υποφέρει τις επιπτώσεις δύο πολέμων και έχοντας προσφέρει σ΄αυτούς τα προϊόντα της εταιρείας, προχώρησαν το 1968 στην επέκταση των εγκαταστάσεων με εγκατάσταση μηχανημάτων για την παραγωγή των ιδίων ειδών, αλλά από συνθετικές ίνες (πολυπροπυλένιο & πολυαιθυλένιο). Από το 1982 και μετά αναλαμβάνει την συνέχιση της οικογενειακής παράδοσης η τρίτη γενεά της οικογένειας, ο κ. Κων/νος Ν. Βελλής ο οποίος με ζήλο προσφέρει στην Ελληνική αγορά τις γνώσεις του, άξιος συνεχιστής των προγόνων του.

 

Πελάτες μας ανά την Ελλάδα είναι οι αγροτικές επιχειρήσεις, βιομηχανίες, εμπορικές επιχειρήσεις και καταστήματα των αγροτικών, δομικών και ναυτιλιακών εφοδίων. Μεγάλες αλευροβιομηχανίες, βιομηχανίες ζωοτροφών, εταιρίες γεωργικών και ανθοκομικών εφοδίων, εταιρείες παραγωγής ελαστικών σωλήνων  και μονωτικών υλικών, αγροτικές ενώσεις και ελαιουργικοί συνεταιρισμοί μας εμπιστεύονται επί σειρά ετών για τη προμήθεια των ειδών συσκευασίας τους.

Στο εξωτερικό πελάτες μας είναι βιομηχανίες και άλλες μονάδες, στην Ιταλία, Κύπρο, Αλβανία και Π.Γ.Δ.Μ. που χρησιμοποιούν μεγάλο εύρος των προϊόντων μας για βιομηχανική και αγροτική συσκευασία.

Με κεφάλαιά μας την κάθετη παραγωγή, το άριστο εργατικό και διοικητικό προσωπικό και την πολύχρονη πείρα μας, είμαστε περήφανοι που έχουμε συμπληρώσει ήδη έναν αιώνα συνεχούς λειτουργίας και συνεχίζουμε δυναμικά να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό χώρο με συνέπεια, ευελιξία και πλήρη εξυπηρέτηση.

  Κ.ΒΕΛΛΗΣ ΕΠΕ

Βασισμένη πάνω στην τεχνογνωσία της Κ. ΒΕΛΛΗΣ ΑΕ, η εμπορική Κ. ΒΕΛΛΗΣ ΕΠΕ διανύει από το 1991 μια πολύ επιτυχημένη πορεία σε πάρα πολλά είδη με τα οποία έχει σκοπό να καλύψει συγκεκριμένες και ειδικές ανάγκες συσκευασίας διαφόρων επαγγελματιών.

Με αποκλειστικές συμφωνίες αντιπροσώπευσης οίκων εξωτερικού για Ελλάδα και Βαλκάνια, εφοδιάζουμε μεγάλες αλευροβιομηχανίες με χάρτινα σακκιά, αγροτικές μονάδες με υφάσματα και δίχτυα κάθε τύπου. Καθώς και άλλες επιχειρήσεις με σχοινιά, μουσαμάδες και πλήθος άλλων ειδών.

Σκοπός μας είναι με την μεγάλη γκάμα των εισαγομένων ειδών να καλύψουμε τα όποια κενά υπάρχουν με είδη που δεν παράγει η εγχώρια βιομηχανία ή βιοτεχνία.

Την γκάμα των ειδών που ήδη υπάρχουν στην αγορά συμπληρώνουμε άμεσα με νέα προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει διεθνώς. Αποτέλεσμα είναι να είμαστε σε θέση, συνδυάζοντας την εμπορική μας δραστηριότητα με την κυρίως παραγωγική της Κ. ΒΕΛΛΗΣ ΑΕ, να μπορούμε να προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων για τον επαγγελματία, τον αγρότη, το εμπόριο και τη βιομηχανία.

 
 

 

Προΐόντα

Υφάσματα
  Υφάσματα Εδαφοκάλυψης
  Υφάσματα Πολυπροπυλενίου
  Υφάσματα Καρεκλών
Δίχτυα
  Δίχτυα Σκίασης/Αντιανεμικά
  Δίχτυα Αντιχαλαζικά
  Δίχτυα Αναρριχήσεως
  Δίχτυα Γηπέδων
  Δίχτυα Πουλιών
  Δίχτυα Πραστασίας
Είδη Ελαιοσυλλογής
  Ελαιόπανα
  Ελαιόδιχτα
  Σακκιά Ελαιοσυλλογής
Σακκιά
  Σακκιά Υφαντά
  Σακκιά Διχτυωτά
Σχοινιά
  Σχοινιά Στριφτά
  Σχοινιά Πλεκτά
Σπάγγοι
  Γενικών Χρήσεων & Θερμοκηπίων
Σίτες
  Οικιακής Χρήσης
Μουσαμάδες
  Αναλυτική Παρουσιάση
Κανναβάτσα
  Ύφασμα και Φάσσα
Προϊοντα Λίνου
  Κουβάρι, Γιουλάκια, Μπομπινάκια
Προϊόντα Γιούτας
  Κουβάρια, Μπομπινάκια, Θηλιές
Προϊόντα Σιζάλ
  Σχοινιά, Σπάγγοι, Ξασμένο
Προϊόντα οικοδομών
  Δίχτυα Οικοδομών
  Big Bags
  Υαλόπλεγμα Σοβά
  Δίχτυα Φορτηγών
Karvy
  Karvy: Τύρφη Καρύδας
Διάφορα Προϊόντα
  Λάστιχο PVC
Προϊόντα Χορτοδεσίας
  Σπάγγος & Δίχτυα Χορτοδεσίας
  Film Χορτοδεσίας
Όροι Χρήσης
Προστασία Προσ/κών Δεδομένων
© K.ΒΕΛΛΗΣ ΑΕ, All rights reserved  
powered by webalize it!  
αρχή σελίδας